FAQs

Hier vind je de meest gestelde vragen. Kom je er toch niet uit? Bel of mail ons!

Veelgestelde vraag

In principe leggen wij de boeken voor je klaar bij aanvang van de eerste les. Echter, we kunnen ons bij WSET Level 2, 3 en French Wine Scholar voorstellen dat je misschien al wilt beginnen met lezen. Wanneer je ons een mail stuurt leggen wij de boeken voor je klaar bij Wijnbar Paskamer in de Lutmastraat. Paskamer is 7 dagen per week vanaf 16.00 open. 

Op jouw cadeaubon staat een nummer. Stuur ons een mail met daarin dit nummer. Geef ook duidelijk aan welke cursus je wilt volgen en met welke startdatum. Wij nemen contact met je op en maken alles in orde!

Wanneer het een les van een Level 2 of Level 3 cursus betreft; laat ons zo snel mogelijk per mail weten als je onverhoopt een les moet missen. Wij kunnen je absoluut geen garanties geven, maar mocht het mogelijk zijn om je een plek in een andere groep aan te bieden dan zullen we dat zeker doen. Dit is uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid. Vanwege de korte duur van de cursus is dit bij Level 1 niet mogelijk. 

Wij vragen de examens 3 weken van tevoren definitief aan. Tot die tijd is het uitstellen van een examen kosteloos mogelijk. Na dit moment is het niet meer mogelijk om de examendatum te wijzigen en zullen wij genoodzaakt zijn om de kosten van een herexamen in rekening te brengen.

Deze slides mogen wij van WSET helaas niet delen.

Het is officieel toegestaan om direct naar WSET level 3 te gaan. Echter, wij zijn hier wel terughoudend mee omdat het niveau van WSET level 3 nog regelmatig wordt onderschat. Het is echt gevorderden niveau. Neem contact met ons op als je dit overweegt. Wouter gaat graag met je in gesprek en zal je adviseren over wat voor jou de haalbaarheid is.

Ja, ik wil meer leren over wijn!

Ja, ik wil meer leren
over wijn!

Amsterdam Wine Academy is een door WSET en WSG erkende aanbieder van wijncursussen.