Op zoek naar verdere verdieping van jouw wijnkennis?

Amsterdam Wine Academy is een WSG-erkende aanbieder van wijncursussen.

Wat is Wine Scholar Guild?

Het Wine Scholar Guild is opgericht in 2005 met het idee om goed onderwijs over de wijnen van Frankrijk naar de Verenigde Staten te brengen. Sindsdien is het programma geëvolueerd naar een educatief platform dat verschillende cursussen op hoog niveau aanbiedt in vele landen over de hele wereld.

Waarom wij voor WSG kiezen

De studieprogramma’s van het Wine Scholar Guild kunnen gezien worden als het perfecte vervolg op WSET level 3 voor studenten die niet in één keer de grote stap naar de WSET Diploma Course (level 4) willen zetten. Het biedt meer diepgaande kennis over de wijnen van Frankrijk, Spanje en Italië.

We erkennen de waarde van het WSET-programma en geloven dat het een uitstekende basis vormt voor wijneducatie. Door WSET Level 3 in Wine te combineren met het Wine Scholar Guild programma, kunnen studenten een breed georiënteerd begrip van de wijnwereld opdoen en hen voorbereiden op een succesvolle carrière in wijn of verdere wijn gerelateerde studies.

Dus of je nu jouw kennis van specifieke wijnregio’s of druivensoorten wilt verdiepen, of gewoon jouw wijnkennis wilt verdiepen buiten het WSET-programma om, het Wine Scholar Guild programma van de Amsterdam Wine Academy is de perfecte keuze voor zowel wijnliefhebbers als professionals. Meld je aan en zet de volgende stap in het ontwikkelen van je wijnkennis!

Als dit niet al je vragen over WSG en beantwoordt, stuur ons dan een berichtje op info@amsterdamwineacademy.com of bel ons op +31(0)20 2611 583

Ja, ik wil meer leren over wijn!

Heb je een vraag?
We helpen je graag!

Wat het ook is, neem gerust contact op.