Omdat deze masterclass voor vrijdagavond 12 januari 2024 binnen no-time uitverkocht was, hebben we Sietze gevraagd om de volgende dag op zaterdagmiddag 13 januari 2024 dezelfde masterclass nogmaals te geven! Schrijf je dus snel in, want de masterclass is populair en bovendien erg interessant!

Wij ontvingen Sietze Wijma al twee keer eerder voor een masterclass. Met groot succes! Begin 2024 komt hij terug naar AWA voor een masterclass over veel- en minder voorkomende wijnfouten.
Sietze heeft een master in Sensory Science en geeft veel proeverijen aan de WSET Wine School in Londen. Wij zijn dan ook erg blij dat hij deze avond opnieuw voor ons naar Amsterdam kan komen.

Onder begeleiding van Sietze proeven we 11 keer dezelfde neutrale basiswijn. Aan 10 van deze samples is een ‘fout’ aroma toegevoegd dat wij in wijn kunnen tegenkomen. Denk bijvoorbeeld aan de geur waar je ‘kurk’ aan kunt herkennen. Sietze legt uit waar deze aroma’s vandaan komen en in welke wijnen je ze zou kunnen verwachten.

Dit is de ideale masterclass voor cursisten die zich voorbereiden op het WSET level 3 proefexamen, maar ook zeer geschikt voor overige wijnliefhebbers die graag beter willen leren proeven.

Schrijf je snel in door ons een mailtje te sturen, want er is slechts beperkt plaats!